Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

0 Ενημερωτικό σημείωμα απο το Σύλλογο μας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΚΙΩΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
“Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ”
ΕΔΡΑ: Αστυδάμαντος 27 Τ.Κ.11634  ΑΘΗΝΑ
Τλφ: 2107233273  κιν:6974515576  φαξ:2107217836

Μάιος  2014
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ προς τα ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Αγαπητοί συγχωριανοί,

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε αρχικά για τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, όπως προέκυψε από τις εκλογές του περασμένου Δεκεμβρίου με θητεία μέχρι το τέλος του 2015, που είναι:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Περικλής Στράγγος, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτριος Παπαθανασίου, ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γιώτα Στράγγου, ΤΑΜΙΑΣ: Χάρης Κυριακίδης, ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ελευθερία Νταβαντζή, ΜΕΛΗ: Χρίστος Βίτσας, Αθηνά Διαμάντη-Πετροπούλου, Κωνσταντίνα Καρναβά, Νίκος Σακαρέλλος και πάντα παρών στο Συμβούλιο ο Γιώργος Παπακωστόπουλος.


Ακόμη να σας πληροφορήσουμε πως, με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν και οι τρεις εκδηλώσεις του Συλλόγου τόσο στο χωριό μας (Αγίου Πνεύματος και καλοκαιρινή εκδήλωση του 2013) όσο και στην Αθήνα στις αρχές Ιανουαρίου 2014 με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ευχαριστούμε όλους τους χωριανούς για τη συμμετοχή τους.

Με την ευκαιρία, κάνοντας ένα μικρό απολογισμό για τη 2ετία που πέρασε, πέραν των όσων γνωρίζετε από τις επικοινωνίες που είχαμε κατά καιρούς, σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήσαμε τις δύο προτεραιότητες όπως είχαν προγραμματιστεί. Δηλαδή:
· Επισκευάστηκε η στέγη του σχολείου για να προστατευτεί το κτήριό του από τις βροχές,
· Έγιναν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στον ξενώνα για να γίνει κατοικήσιμος με σχετική άνεση (βαφή σε τοίχους, ταβάνια, πατώματα, παράθυρα, εξοπλισμός κρεβατιών κ.λπ.) όπως επίσης κατασκευάζεται και αναμένεται να τελειώσει σύντομα η τουαλέτα του, με προσφορά της σχετικής δαπάνης από τον συμπατριώτη μας Αντώνη Βαΐτσα. Πιστεύουμε ότι, με την ολοκλήρωση των εργασιών αυτών και με τον μικρό επιπλέον εξοπλισμό του ξενώνα που προγραμματίζουμε μέχρι το καλοκαίρι, θα γίνει λειτουργικός και θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 7 άτομα στα τρία δωμάτια.


Κύριο έργο για την παρούσα θητεία του Συλλόγου έχει χαρακτηριστεί η σωτηρία του, ιδιαίτερης αισθητικής, σχολικού κτηρίου του χωριού στο οποίο φοίτησαν και πήραν τη βασική μόρφωση τα περισσότερα μέλη του Συλλόγου.

Πρέπει απαραίτητα, και όσο το δυνατόν σύντομα, να τοποθετηθούν καινούρια παράθυρα καθώς τα παλιά έχουν καταστραφεί και ο χώρος παραμένει ανοιχτός. Μετά την επισκευή της στέγης αν κλείσουν και στεγανοποιηθούν τα ανοίγματα των παραθύρων θα εξασφαλιστεί το κτήριο από υγρασία, βασικός παράγοντας που θα αποτρέψει μεγαλύτερες φθορές.

Για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο θα χρειαστεί και η δική σας συμβολή καθώς τα χρήματα που απαιτούνται είναι πέραν των δυνατοτήτων του ταμείου του Συλλόγου.

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν σε όλους μας παρακαλούμε ιδιαίτερα να συνδράμετε σ’αυτήν την πρωτοβουλία καταθέτοντας τουλάχιστον την ετήσια συνδρομή σας η οποία θα αποτελέσει, εφόσον υπάρξει ανταπόκριση, μια πολύ καλή προκαταβολή για το έργο. Αν αυτό συνδυαστεί με επιπλέον οικονομικές προσφορές εκ μέρους όσων έχουν τη δυνατότητα, θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το συγκεκριμένο έργο και να σκεφτούμε αμέσως μετά για τη βελτίωση του χώρου εσωτερικά.
Τόσο οι συνδρομές όσο και οι προσφορές σας μπορούν να κατατεθούν επώνυμα (για να γνωρίζουμε ακριβώς τον καταθέτη) στο λογαριασμό τράπεζας Πειραιώς 50 7803 4322 322 ή iban GR87 0172 0780 0050 7803 4322 322 από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα. Δικαιούχος Κυριακίδης Χαράλαμπος
Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων.

Ακόμη θα επιδιώξουμε συνεργασία με το Δήμο Θέρμου όπου θα θέσουμε τις προτάσεις μας για βελτίωση της εικόνας του νεκροταφείου (τσιμεντοστρώσεις, διάδρομοι, σκαλοπάτια κ.λπ.) σαν ελάχιστο φόρο τιμής στους προγόνους μας.

Κλείνοντας να σας ενημερώσουμε ότι η καθιερωμένη πλέον ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου στο χωριό μας θα γίνει στις 16 Αυγούστου 2014 ημέρα Σάββατο το βράδυ. Σας περιμένουμε όλους.

Να είστε πάντα καλά και να περάσετε ένα καλό καλοκαίρι.

 Και μη ξεχνάμε
Σάββατο 16 Αυγούστου το βράδυ όλοι στον Πέρκο !!                        Ο Πρόεδρος                                                            Η Γενική Γραμματέας
     ΠΕΡΙΚΛΗΣ  ΣΤΡΑΓΓΟΣ                                                         ΓΙΩΤΑ ΣΤΡΑΓΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου