Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

0 Αφιέρωμα της εφημερίδας "νέο Αστρο" στον Πέρκο

Ο εκδότης της εφημερίδας «νέο ΑΣΤΡΟ» στη Ναύπακτο και υπεύθυνος της ιστοσελίδας  http://www.astronafpaktos-news.blogspot.gr//  κος Μιχάλης Ζυγορονίκος  μας έκανε την τιμή να κάνει ένα αφιέρωμα στο χωριό μας τον Πέρκο στο νέο τεύχος υπ’ αριθ. 86 του μηνός Φεβρουαρίου που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
Αφορμή στάθηκε η επίσκεψή του στο site και η δημοσίευση της ιστορίας της ανέγερσης του Σχολείου στον Πέρκο που του άρεσε ιδιαίτερα από την ανάρτηση στο blog μας http://perkosnafpaktias.blogspot.gr/2010/07/blog-post_07.html
Στο νέο τεύχος της εφημερίδας του και σε μια ολόκληρη σελίδα την 4 με επικεφαλίδα "Ορεινή Ναυπακτία-Ο Φιλόξενος Πέρκος" , ο κος Ζυγορονίκος κάνει μια γενικότερη παρουσίαση του χωριού μας, με ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορία του σχολείου μας.
Με την ευκαιρία πρέπει να επαναλάβουμε οτι ο επαρχιακός Τύπος χρειάζεται τη στήριξη όλων μας γιατί ελάχιστοι έχουν απομείνει πλέον στους  ρομαντικούς εκδότες οι οποίοι με κόστος χρόνου και χρημάτων προσπαθούν να αναδείξουν τα προβλήματα της επαρχίας και το κυριότερο παραμένουν ασυμβίβαστοι στούς δύσκολους καιρούς που περνάμε.
Toν ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον του και για τη δημοσίευση την οποία μπορείτε να δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου