Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

0 Το ετήσιο αντάμωμα των Περκιωτών στο χωριό μας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10 Αυγούστου στο χωριό μας με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, το ετήσιο αντάμωμα των απανταχού Περκιωτών. Σε μια υπέροχη καλοκαιρινή δροσερή βραδιά απολαύσαμε τα υπέροχα παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια από το συγκρότημα του Δημ. Χαραλαμπόπουλου μέχρι πρωίας . Υπήρξε προσέλευση  τόσο από τους συγχωριανούς μας , όσο και από τα γειτονικά χωριά Περίστα και Διασελάκι και μας δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε πάλι με όλους γνωστούς και φίλους από τα παλιά.

Την μεθεπόμενη στις 12 Αυγούστου–για όσους είχαν τα κότσια και δεν είχαν ξενυχτήσει στο άλλο γλέντι της Περίστας – πραγματοποιήθηκε πεζοπορία από τον Πέρκο προς την Σκλήμνα και επιστροφή πάλι με τα πόδια (συνολικά 9 περίπου χιλιόμετρα). Την ίδια μέρα το μεσημέρι στην πλατεία μαζευτήκαμε όλο σχεδόν το χωριό για να συζητήσουμε τα προβλήματα μας και να τα θέσουμε υπόψη του Προεδρείου του Συλλόγου μας.

Ηταν όλα υπέροχα. Είναι οι καλοκαιρινές συγκινήσεις που μας προσφέρουν τα χωριά μας. Είναι κυρίως  η νεολαία μας, το μέλλον της κοινωνίας μας, που δείχνει να νοιάζεται για τον Πέρκο μας.

Να μας έχει ο Θεός γερούς , να ξανανταμώσουμε.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη συνάντηση στον παρακάτω ιστότοπο
 http://contentsoftheblogperkos.blogspot.gr/2012/02/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου