Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

1 Ο ηλεκτροφωτισμός της πλατείας του χωριού μας

 
Από μια πρόταση χρηματικής δωρεάς της συντοπίτισσας μας  κας Μαρίας Στρανομίτη προς το χωριό μας  και με την πρωτοβουλία του Συλλόγου Περκιωτών «ο Αγιος Νικόλαος» ξεκίνησε η  ιδέα να ηλεκτροφωτισθεί η πλατεία μας.
Το έργο ολοκληρώθηκε πρόσφατα .Τοποθετήθηκαν δώδεκα καλαίσθητοι φανοστάτες με δύο γλόμπους ο καθένας περιμετρικά, στην είσοδο της πλατείας και κατα μήκος του δρόμου. Τοποθετήθηκαν επίσης δύο φαναράκια ένα στο πλατάνι κι ένα στη φτελιά , όπως επίσης δίπλα στις ρίζες κάθε δένδρου δύο μεγάλοι επιδαπέδιοι προβολείς οι οποίοι είναι στραμμένοι προς τα πάνω για να φωτίζουν τα φυλλώματα των δύο αιωνόβιων δένδρων.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κα Στρανομίτη η οποία συνέβαλε κατά το ήμισυ στη μεγάλη δαπάνη του έργου γιατί χωρίς τη δική της συνδρομή , αυτό δεν θα ξεκινούσε ποτέ.

Για να μεγενθύνετε τη φωτογραφία και να την απολαύστε, πατήστε  πάνω της διπλό "κλίκ" και τραβείξτε την εικόνα πάνω-κάτω, οριζόντια η κάθετα



Θα σας κάνουμε μια σύντομη περιήγηση στην πλατεία με τις υπόλοιπες φωτογραφίες που τραβήξαμε.
Αξίζει να θαυμάσει κανείς μαζί με την μεγαλύτερη πλατεία των κραβαρίτικων χωριών , τη χειμωνιάτικη ομορφιά και τις "αντάρες" μετα τη βροχή. Γιατί κάθε εποχή εχει τη δική της ιδιαίτερη ομορφιά
Δείτε το βίντεο






1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Εμεις οι ξενητεμένοι που βλέπουμε το χωριό μας νοιώθουμε Γιώργο οτι με την παρουσία σου εδω είναι σαν να προσέχεις τα ίδια μας τα σπίτια και σε ευχαριστούμε γι αυτό.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Δημοσίευση σχολίου